Best Of beneFit

Amennyiben sajnálatosan valamelyik kollégánk vagy annak közeli hozzátartója súlyos betegségben szenved, úgy a cég a betegség kezelésének módjától függően ahhoz anyagi támogatást biztosít, ill. lehetőség szerint segít a magánegészségügyi vizsgálatokban, kezelésekben is.
Waberer's-Szemerey Logisztika Kft., Egészségügyi szűrések, 2019
Kedvezményes szakorvosi vizsgálatok mellett lehetőséget biztosítunk többféle kiegészítő szűrővizsgálatra, pl.: mozgásszervi állapotfelmérés, laktóz-és gluténérzékenységi szűrés.
Swicon Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt., Egészségügyi szűrések, 2019
Üzemorvosi rendelésen túl külön belgyógyász dolgozik azért, hogy a kollégák szűrővizsgálatait elvégezze. Lehetősége van a kollégáknak dohányzásleszoktatót programon részt venni idén év végétől, amit külső hozzáértő céggel bonyolítunk le pénzvisszafizetési garanciával. A költségek felét a kórház állja. Az egészségcsomag része az ingyenes dolgozói masszázs munkaidőben.
MRE Bethesda Gyermekkórháza, Egészségügyi szűrések, 2019
Irodaházunkban rendszeresen megrendezett véradásra van lehetőség. Továbbá manikűr, pedikűr, személyi edzés, jóga, pilates, gerinctorna, köredzés, funkcionális edzés és masszázs/gyógymasszázs szolgáltatásokat is igénybe vehetnek kollégáink. Támogatjuk egészségmegőrzést segítő eszközök vételárát, mint a szemüveg, vagy fitball.
Mortoff Kft., Egészségügyi szűrések, 2019
Elsősegély tanfolyam, valamint foglalkozásegészségügyi ergonómiai tanácsadás és továbbirányított kezelés is elérhető házon belül.
ExxonMobil Üzletsegítő Központ Magyarország Kft., Egészségügyi szűrések, 2019
Saját egészség-, és sportprogramjaink mellett évente egészségnapot és véradást szervezünk, valamint támogatjuk a szűrő- és egészségügyi vizsgálatokat, amely az allergia vizsgálatokra is kiterjed.
Evopro Group, Egészségügyi szűrések, 2019
Évente szervezünk influenza elleni védőoltást és előadásokat egészségügyi témákban.
DIGIC Pictures Kft., Egészségügyi szűrések, 2019
Magánegészségügy biztosításunk keretében elérhető a kollégák és hozzátartozóik számára: szűrővizsgálatok, labor - és diagnosztikai viszgálatok, 24 órás orvosi forródrót, gyógytorna. Employee Assistance Programot is működtetünk, mely a stresszkezelés, függőségek terén segíti a kollégákat.
BT (British Telecommunications), Egészségügyi szűrések, 2019
Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatónk „Mini-Kórház” kialakításával segíti a munkavállalók minél szélesebb körű egészségügyi ellátását, amely keretében 10 szakrendelés várja a kollégákat a Társaság orvosi rendelőjében előre egyeztetett időpontban, valamint a szakorvosok által elrendelt fizikoterápia, gyógytorna és gyógymasszázs is igényelhető és helyben igénybe vehető.
BorsodChem Zrt., Egészségügyi szűrések, 2019
Gerincbarát székek, funkcionális szekrények, asztalok, nagy terek, kényelmes pihenőhelyek, belsőépítész által kialakított díjnyertes irodai környezet.
Adevinta CMH Kft. (Jófogás/Használtautó.hu), Munkakörnyezet, 2019