Best of beneFit

Szeptember a sport hónapja volt nálunk. A program nagyon sikeres volt, a munkatársak 20 %-át szó szerint megmozgatta. Ez ösztönzött bennünket az állandó sportolásra és a közösség építésére is.
Adevinta CMH Kft. (Jófogás/Használtautó.hu), Sportoltatás, 2019
AYCM kártya támogatást nyújtunk a kollégáknak, ezen felül finanszírozzuk a részvételt szinte bármilyen sporteseményen.
Adevinta CMH Kft. (Jófogás/Használtautó.hu), Sportoltatás, 2019
A SwiconGroup már évek óta sikeresen szervezi a nyár eleji Swicon Move eseménysorozatát, amelynek célja, hogy egy hónapon át arra buzdítjuk a kollégákat, hogy sportoljanak a szokásosnál minél többet, vagy kezdjék el a sportolást, ha eddig még nem tették. A tetszőleges sportolásra szánt időt csapatokban percekben mérjük, ahol a minimum elvárás 20 perc alkalmanként. Az így összegyűjtött perceket összesítve forintra váltjuk, és jótékony célokra fordítjuk minden évben. Szerencsére idén is lettek olyan lelkes csapatok, ahol sokan még az esemény lezárása után is folytatták a napi sporttevékenységüket. A másik célja ennek a megmozdulásnak pont az, hogy a sportot a kollégák életébe visszahozza és meg is tartsa. Csapataink idén 1.540.000.- Ft értékű adományt gyűjtöttek össze, amelyet a budapesti Cseppkő Gyermekotthon javára ajánlottunk fel, amelyet egy közös délutáni bográcsozás alkalmával adtunk át.
Swicon Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt., Sportoltatás, 2019
Munkavállalóink számára AYCM kártyát biztosítunk, mellyel a sportolási lehetőségek széles választékát tudhatják magukénak, mind Budapesten, mind Székesfehérváron. A program nagy népszerűségnek örvend.
IBM Data Storage Systems Kft., Sportoltatás, 2019
Második éve veszünk részt egy egész világra kiterjedő kihívásos programban, mely sok szempontból támogatja az egészséges életmódot (fizikai aktivitás, egészséges táplálkozás, munka-magánélet egyensúly, jobb alvási szokások kialakítása, fókusz). A program a következőket tartalmazza: egy éves online felhasználói felület, korszerű lépésszámláló karóra, 100 napos csapatverseny. A részvétel önkéntes, és teljességben a cég által finanszírozott.
ExxonMobil Üzletsegítő Központ Magyarország Kft., Sportoltatás, 2019
A futók gyűjtik a kilométereket, amelyeket forintosítunk és anyagi támogatás formájában eljuttatunk különböző civil szervezeteknek: mára négy futóeseményen vettünk részt, négy civil szervezet részére adtunk át összesen 4 millió Forint értékben támogatást, 42 000 lefutott kilométert valamint 2 400 letekert km-t értünk el futóink, bicikliseink és szurkolóink, valamint 10 szerződött partnerünk közreműködésével.
Accor-Pannonia Hotels Zrt., Sportoltatás, 2019
A kerékpározás világnapján pedig biciklivel érkező kollégáinkat különleges, gyümölcstartós kulaccsal leptük meg, így motiválva őket a további, munkába történő kétkerekűzésre.
Lounge Group, Sportoltatás, 2019
Minden évben rendezünk ösztönző háziversenyeket, múlt év folyamán sportos fotópályázatot írtunk ki, mely során kollégáink edzés közben készült fényképekkel nevezhettek és értékes Decathlon utalvánnyal jutalmaztuk a legjobbakat.
Agility Magyarország Kft., Sportoltatás, 2019
Irodánkban felfrissülésként bárki igénybe veheti flabélos és beltéri légfoci gépünket.
Agility Magyarország Kft., Sportoltatás, 2019
Évente többször tartunk horgászversenyeket, melyre dolgozóink családostul vehetnek részt.
Agility Magyarország Kft., Sportoltatás, 2019