InfoBlog

Szép és örömteli délutánt kívánok mindenkinek!

A BeneFit céljáról nem szeretnék sokat beszélni, hiszen ahogy azt az Államtitkar Úr is említette, az egyik cél a munkaerő itthon tartása, melyhez kulcsot, megoldást nyújthat a BeneFit Mozgalom.

A beneFit Mozgalom…

Schneider Balázs 1999-től ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS-t forgalmazó cég alapítója és tulajdonosa, ki a mai napig aktívan részt vesz a vállalat életében.
Az ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS 20 éve áll a munkáltatók és a munkavállaók szolgálatában, segítve a HR-esek, stratégiai…

Az atv Start Plusz vendége volt Barcs Júlia, a beneFit Prize projektigazgatója.

A teljes interjú megtekinthető az alábbi linken:

Forrás:…

Barcs Júlia, a beneFit Prize projektigazgatója a díjátadó másnapján a Kossuth Rádióban járt és mesélt a nyertes vállalatokról és az idén megalapított pályázat sikerességéről!

Az interjúért kattints ide és hallgasd meg 6:44 perctől:…

Díjazták a dolgozóik egészségéért legtöbbet tevő magyar cégeket. Nagyvállalati kategóriában a Vodafone győzött, a közepes cégek között a Swicon Zrt., a kisvállalatok közt az Interticket Kft.

A Humánpolitika.com közhasznú Egyesület és az All You Can Move SportPass 2019-ben megalapította a…

Barcs Júlia a beneFit Prize projektigazgatója az M1 híradóban beszélt az idén első alkalommal megszervezett beneFit Prize - for Happy Employees pályázat céljáról, eredményeiről és a nyertes vállalatokról.

A Humánpolitika.com közhasznú Egyesület és az All You Can Move SportPass 2019-ben…

Irodai tér és akusztika

A leginkább fejlődő, ugyanakkor legproblémásabb terület az irodai tér és akusztika problémája. Ez abból fakad, hogy az egyszerű irodák és a közösségi munkára szolgáló terek egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Egyre spontánabban lehet ezeket használni, és ott kell…

A Well minősítési rendszer egyik fontos alappillére a komfort, amely az irodabútorok kényelme mellett a dolgozókat érő hang, szag és hőmérsékleti paraméterek tudatos alakításáról szól. Az irodai dolgozók körében készített felmérések szerint 74%-ban panaszkodunk a minket érő zajok miatt. Egyben ez a vezető zavaró…

A WELL tanúsítvány megszerzését támogató bútorokat gyártó Actiu megkapta a WELL Platina fokozatú tanúsítványát. A spanyolországi Castalla-ban található Actiu Technology Park, a világon az ötödik létesítmény, ami megszerezte a WELL V2 tanúsítványt, és a világ elsõ olyan ipari épülete, ami LEED és WELL Platinum…