CAFETERIATREND.HU - Lehet adómentes a vállalati egészségkultúra?

 - CAFETERIATREND.HU - Lehet adómentes a vállalati egészségkultúra?

Forrás: https://www.cafeteriatrend.hu/cikk/lehet_adomentes_a_vallalati_egeszsegkultura/ 

„A vállalati egészségkultúra az új CSR”Kihirdették az idei beneFit Prize pályázat nyerteseit!

Az idei beneFit Prize pályázat egyik kiemelt célja, hogy a vállalatok egészségmegőrzésbe fektetett programjaik a jövőben adómentességet élvezhessenek Magyarországon. Ugyanis minden egyes munkavállalói egészségfejlesztésre fordított forint négyszeresen térül meg a vállalatok és az ország számára, mindez 5 millió munkavállalóra vetítve akár 91 milliárd Ft/év megtakarítás lehetne - hangzott el Dr. Mihalik Zsuzsa a beneFit Prize alapítója és az AYCM tulajdonosának megnyitó beszédében.

Többek között ezért is tartotta fontosnak, hogy Dr. György László Gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért felelős kormánybiztos elfogadta a Gála fővédnöki felkérését és jelenlétével megtisztelte a gálaeseményt, hiszen a díj alapítója szeretné ügyüknek megnyeri a kormányzatot, s az egészségfejlesztést célzó béren kívüli juttatások adóterheit csökkenteni.

 

A beneFit Prize egy olyan lehetőség hazánkban, ahol a vállalatok bemutathatnak minden olyan módszert és programot, amellyel gondoskodó vállalatként támogatják a munkavállalói jóllétet, legyen szó edukációról, családbarát, sportoltatási lehetőségekről, rekreációról vagy étkeztetésről.

A szakmai zsűrinek nem volt könnyű dolga, közel 100 sikeres pályázati anyag közül kellett kiválasztania a legeredményesebbeket.

 

A pályázatok elbírásában az alábbi szakmai zsűri segédkezett:

AYCM/Blue Colibri/DM Magyarország/Európa Design/FrieslandCampina Service Centre EMEA/LHH Magyarország/ Lyreco – Nespresso Professional/ Salarify/ SkillON/Wolt

 

Győztesek 

Szakmai győztesek

Kisvállalat kategória: VGD Hungary

Középvállalat kategória: Magyar Cetelem Zrt.

Nagyvállalat kategória: Givaudan Business Solutins Kft.

Gigavállalat kategória: MVM Zrt Hungary

 

Közönségdíjak

Kisvállalati kategória közönségdíjasa a Cherry HUB BSC Kft.

Középvállalati kategória közönségdíjasa az UBM Csoport

Nagyvállalati kategória közönségdíjasa – Docler Cégcsoport

Gigavállalati kategória közönségdíjasa – MVM Zrt.