HRPORTAL.HU - AZ ÉV LEGNAGYOBB SZAKMAI ELISMERÉSE, ÉS A LEGKIEMELKEDŐBB ESEMÉNYE A BENEFIT PRIZE - FOR HAPPY EMPLOYEES PÁLYÁZAT ÉS GÁLA!

 - HRPORTAL.HU - AZ ÉV LEGNAGYOBB SZAKMAI ELISMERÉSE, ÉS A LEGKIEMELKEDŐBB ESEMÉNYE A BENEFIT PRIZE - FOR HAPPY EMPLOYEES PÁLYÁZAT ÉS GÁLA!

Forrás: https://www.hrportal.hu/hr/az-ev-legnagyobb-szakmai-elismerese-es-a-legkiemelkedobb-esemenye-a-benefit-prize-for-happy-employees-palyazat-es-gala-20230925.html 

 

Ez az első olyan átfogó pályázat Magyarországon, amely a munkavállalói jóllét fizikai-, szellemi- és lelki aspektusait egyaránt vizsgálja.

A beneFit Prize azon gondoskodó vállalatokat szólítja meg, akik számára a munkavállalói elégedettség fontos, és hangsúlyozni kívánják ezt a versenytársak, saját munkavállalóik és a piac többi szereplője felé, hogy erősítsék pozíciójukat, könnyítsék a toborzási folyamatot és megmutassák, hogy milyen egy igazán gondoskodó vállalat.

Nálatok is a munkavállalók az elsők? Versenyképes juttatásokon túl egyéb wellbeing eszközökkel is próbáljátok premizálni dolgozóitokat? Mutassátok meg a HR szakma szereplőinek, a jövő munkavállalóinak, hogy mennyit tesztek cégen belül az elégedettségért és nyerjétek el Ti az év leggondoskodóbb vállalata címet!

A munkabér önmagában már nem elegendő ahhoz, hogy egy munkavállaló hosszútávon elköteleződjön, vagy sokáig erősítse a vállalati csapatot, főleg a fiatal munkavállalók körében. A cégek számára kihívást okoz a kiváló munkaerő bevonzása és rendszerben tartása. A csábító ajánlatok, és trendinek számító juttatások biztosítása viszont ebben sokat segítenek. Életünk során átlagosan 10.000 napot töltünk a munkahelyünkön, így egyáltalán nem mindegy, hogy ebben a 80.000 munkaórában hogyan érezzük magunkat, milyen munkakörnyezetet teremtünk.

A beneFIt Prize 2023 pályázat keretein belül a pályázó vállalatnak lehetősége van bemutatni minden olyan módszert és programot, amellyel gondoskodó vállalatként támogatják a munkavállalói jóllétet. A kitöltést checkbox rendszer segíti, tehát nem igényli a hosszas pályaművek írását, a leadás gyors és egyszerű. A zsűritagok a szakma szakértői, akik 14+1 kategóriában vizsgálják a szakmai pályázatokat, mint a sportoltatás, a munkakörnyezet, az edukáció, a fenntarthatóság, a HR digitalizáció, a családbarát, a Z generáció stb. A teljes lista itt érhető el. A szakmai pályázat után egy publikus közönség pályázat beadására is van lehetőség, mely nyilvánosan elérhető a pályakezdők, a jövőbeni munkaerő és a meglévő dolgozói állomány számára is, sőt buzdítunk, hogy pályázati adatlapodat oszd meg kollégáiddal, vond be őket a szavazásba, ezzel is növelve a cégen belüli összetartást.

Miért érdemes pályázni?

- A Díjazottak elnyerik a „BeneFit Prize 2023. – For Happy Employees.” minősítését, ezáltal jogosulttá válnak a díj grafikai elemeinek használatára a vállalati kommunikációban.
- A pályázatban való részvétel hozzájárul a pozitív munkáltatói márka építéséhez, ezzel kedvező helyzetbe hozva a céget a munkaerőpiacon.
- A sikeresen leadott pályamunkát követően a pályázó közzé teheti saját wellbeing programját a pályázat publikus weboldalán, eséllyel indulva a Közönségdíjért is.
- A Díj további Média- és PR-megjelenést biztosít a legrangosabb hazai média felületeken.
- A döntőbe jutott pályaművek szerzői részt vehetnek a beneFit ünnepélyes díjátadó gáláján, amelyen számos hazai nagyvállalat képviselteti magát.
- A nyertes pályázók szakmai különdíjakat vehetnek át.

A tavalyi szakmai pályázat nyertesei a Vodafone, a Swicon Group és az Interticket. A közönség pályázat nyertesei pedig a BorsodChem, a Marso és az árukereső.hu cégek voltak.

Az egész pályázat egy ünnepélyes díjátadó gálával zárul, melynek helyszíne idén a Millennium Kávéház és étterem, az est házigazdája pedig nem más, mint Kovács András Péter.

Találkozzunk november 9-én! Pályázzatok Ti is!

További részletek: www.benefitprize.hu

Kérdésed van? Írj nekünk: @email