OS.MTI.HU - Lehet adómentes a vállalati egészségkultúra?

 - OS.MTI.HU - Lehet adómentes a vállalati egészségkultúra?

Forrás: http://os.mti.hu/hirek/182621/a_humanpolitikacom_kozhasznu_egyesulet_kozlemenye 

  Budapest, 2023. november 15., szerda (OS) - Lehet adómentes a vállalati egészségkultúra? Az idei beneFit Prize pályázat egyik kiemelt célja, hogy a vállalatok egészségmegőrzésbe fektetett programjaik a jövőben adómentességet élvezhessenek Magyarországon.

Kihirdették az idei beneFit Prize pályázat nyerteseit! "Minden egyes munkavállalói egészségfejlesztésre fordított forint négyszeresen térül meg a vállalatok és az ország számára, mindez 5 millió munkavállalóra vetítve akár 91 milliárd Ft/év megtakarítás lehetne" hangzott el Dr. Mihalik Zsuzsa a beneFit Prize alapítója és az AYCM tulajdonosának megnyitó beszédében. Többek között ezért is tartotta fontosnak, hogy Dr. György László Gazdaságstratégiai feladatokban való szakmai közreműködésért felelős kormánybiztos elfogadta a Gála fővédnöki felkérését és jelenlétével megtisztelte a gálaeseményt, hiszen a díj alapítója szeretné ügyüknek megnyeri a kormányzatot, s az egészségfejlesztést célzó béren kívüli juttatások adóterheit csökkenteni.A beneFit Prize egy olyan egyedülálló lehetőség hazánkban, ahol a vállalatok bemutathatnak minden olyan gyakorlatot, amellyel gondoskodó vállalatként támogatják a munkavállalói jóllétet. A 2023-as díjátadó gála november 9-én a Millennium Kávéház- és Étteremben került megrendezésre.
Az esemény házigazdája Kovács András Péter volt. A szakmai zsűri közel 100 sikeres pályázati anyag közül választotta ki a legjobbakat. További információ a beneFit Prize weboldalán.