SEMMELWEIS.HU - BeneFit Prize 2023 – Alapítói és Családbarát különdíjjal jutalmazták az egyetemet

 - SEMMELWEIS.HU - BeneFit Prize 2023 – Alapítói és Családbarát különdíjjal jutalmazták az egyetemet

Forrás: https://semmelweis.hu/csaladbarat/2023/11/14/benefit-prize-2023-alapitoi-es-csaladbarat-kulondijjal-jutalmaztak-az-egyetemet/

November 9-én tartották meg a beneFit Prize díjátadó gáláját, melyen a Semmelweis Egyetem nyerte el a beneFit Prize Alapítói különdíját, valamint a Családbarát kategória különdíját – gigavállalat kategóriában.  

"Meggyőződésünk, hogy ma egy vállalat társadalmi felelősségvállalása a munkavállalói egészségkultúrán kell, hogy alapuljon, hiszen az egészséges életmódra nevelés össztársadalmi érdek."

– vallja a 24 éve működő AYCM, a beneFit Prize védjegy létrehozója. 

A beneFit Prize szemlélete egybevág egyetemünk jelmondatával, valamint a Családbarát Egyetem Központ tevékenységének mozgatórugójával: fáradhatatlanul törekszünk arra, hogy munkatársaink szakmai életükben és magánéletükben is kiteljesedhessenek, melynek alapja a fizikai és mentális egészségmegőrzés. 

Tevékenységeinkkel első sorban az a célunk, hogy munkatársaink minél elégedettebbek, boldogabbak legyenek a munkahelyükön, hogy hosszú éveken keresztül a Semmelweis Család tagjai maradjanak. A beneFit Prize különdíjak, valamint más védjegyeink ezen törekvéseink megtestesítői.

"A pályázatnak fontos célja az edukáció, egymás ösztönzése, motiválása vagy akár jövőbeli közös együttműködések kialakítása. A díjátadó gála pedig egy személyes platform arra, hogy a vállalatok képviselői egy közös célt szolgálva együtt ünnepeltethettek. A cél pedig nem más, mint a munkavállalók jólléte, hiszen ők azok, akik hozzájárulnak a vállalat sikeréhez."

– fogalmazott köszöntő beszédében Dr. Mihalik Zsuzsa, a beneFit Prize alapítója.

A díjátadóról szóló teljes beszámolót itt találja.